Elleboog uit de kom

Wanneer uw kind is gevallen is of hard aan de arm is getrokken en daarna veel pijn aan de elleboog heeft, is het mogelijk dat de elleboog van uw kind uit de kom is. Als de elleboog van uw kind uit de kom is heeft uw kind pijn aan de elleboog en gebruikt het kind de elleboog meestal niet. Vaak houdt het kind de elleboog licht gebogen tegen het lichaam en ondersteunt het met de hand. Als u denkt dat de elleboog van uw kind uit de kom is, moet u contact opnemen met de huisarts of naar de eerste hulp gaan om de elleboog terug te laten zetten.

Neem direct contact op.

Moet ik een brace dragen nadat mijn elleboog uit de kom is geweest?

Wanneer uw elleboog uit de kom is geweest is het mogelijk dat uw elleboog een periode in een brace moet. Dit hangt echter sterk af van de ernst van het letsel aan de elleboog. Nadat uw elleboog uit de kom is geweest zult u samen met de huisarts of manuele therapeut bepalen wat de beste behandeling voor u is. Dit zou kunnen betekenen dat u een brace moet dragen. Wanneer dit niet besproken is met uw zorgverleners, kunt u dit het beste eerst met diegene doen.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

×