Over ons

Elleboogklachten Expertise Centrum

elleboogklachten

Alleen maar specialisten

Je wordt uitsluitend behandeld door een specialist

Garantie

Wij geven garantie op tennis/golfers elleboog behandelingen

Tenniselleboog traject

Normaal: 6 tot 18 maanden, bij ons slechts 1 tot 4 maanden

Hoog slagingspercentage

Slagingspercentage van 92%

Het team

Brian Bottelier

Wesley Douma

Vincent Dijxhoorn

Sue Rietmeijer

Het belang van verdieping en ontwikkeling voor ons team

Wij geloven dat doorleren en jezelf blijven ontwikkelen erg belangrijk is. Onze therapeuten van Evolution Fysiotherapie verbreden hun kennis en ervaring dan ook op verschillende manieren.

Wij volgen dan ook diverse cursussen die gaan over ons expertisegebied de elleboog. Een aantal cursussen dat ons team de afgelopen jaren heeft bijgewoond werden onder andere gegeven door Val Jones en Prof Dr M van de Bekerom.

Val Jones is specialist in klinische fysiotherapie en werkt bij de Sheffield Shoulder and Elbow Unit van de Sheffield Teaching Hospital Foundation Trust. Val Jones geeft nationaal en internationaal lezingen over de beoordeling en revalidatie van het ellebooggewricht.

Prof. dr. M van den Bekerom is orthopedisch chirurg en bijzonder hoogleraar Sporttraumatologie van de bovenste extremiteit.

Waarom kiezen voor ons?

Wij geloven dat elke mens uniek is. Er bestaat geen gemiddelde mens. We hebben allemaal een ander lichaam, een andere leefstijl, gewoontes, voeding en omgeving. Wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. Daarom bestaat er bij ons geen standaard behandeling. De missie van Elleboogklachten is om u de meest effectieve zorg voor uw unieke klacht te leveren, zodat u zo snel mogelijk geholpen bent met uw klacht.

Door een compleet onderzoek te doen kunnen wij een diagnose stellen en de oorzaak achterhalen. Met deze informatie kunnen wij een behandelplan opstellen die bij uw situatie en klacht past. Wij beschikken over een van experts die gespecialiseerd zijn in alle elleboogklachten.

Wij hebben een multidisciplinair centrum. Dus mocht de fysiotherapeut voor uw klacht niet de juiste behandelaar zijn, dan hebben wij nog meer contacten met andere zorgprofessionals die u wel kunnen helpen.

Snel een afspraak en een diagnose
Contract met alle zorgverzekeraars
Geen wachtlijsten

Bent u niet verzekerd en moet u de behandelingen zelf betalen? Wij geven garantie op uw tennis/golfers elleboogbehandelingen.

Over ons – Onze missie

De missie van Elleboogklachten is om u de meest effectieve zorg voor uw unieke klacht te leveren, zodat u zo snel mogelijk geholpen bent bij uw  klacht. Dit bereiken wij door eerst te onderzoeken waar de klacht vandaan komt, wat de oorzaak van de klacht is en vervolgens de behandeling te kiezen die voor jou het meest effectief is.

De behandeling wordt gekozen op basis van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeksresultaten, jarenlange praktijkervaring en de voorkeur van u als patiënt. Om de juiste diagnose te stellen hebben fysiotherapeuten orthopedische diagnostische testen, patroonherkenning en echografie diagnostiek tot hun beschikking.

Samenwerking

Samenwerking is erg belangrijk voor de behandeling. De verschillende therapeuten van onze praktijk hebben allemaal hun eigen specialisaties. De meest effectieve behandeling ligt niet altijd alleen bij de fysiotherapeut en een combinatie met andere medische specialisten kan daarom gewenst zijn. Elleboogklachten zorgt voor verdere samenwerking met andere medici als dit voor u noodzakelijk is. Wij beschikken over een groot netwerk waarmee wij zorgen dat u de meest effectieve behandeling krijgt.

Tevreden klanten

Onze klanten zijn zeer tevreden over Elleboogklachten. Wij meten de klanttevredenheid doorlopend met onze partner Qualizorg. Patiënten kunnen vertrouwen dat wij het meest effectieve zorgtraject uitstippelen, zodat zij zo snel mogelijk klachtenvrij zijn. De patiënten komen dan ook altijd terug als zij nieuwe blessures hebben. Doordat onze therapie effectief en efficiënt is hebben wij geen wachtlijsten en kunt u snel bij ons terecht.

Loopt u al een tijdje met een pijnlijke elleboog rond?

Neem dan contact met ons op. Samen kijken we welke behandeling het beste bij u past.

×