Jesse Peters

1.5 jaar had ik last van een tenniselleboog. Ik heb meerdere therapeuten gehad met heel veel behandelingen maar helaas zonder resultaat. Ik ben in de ziektewet beland omdat mijn elleboog te pijnlijk was geworden om er ook maar iets aan activiteiten mee uit te voeren. Ik wilde graag weer aan het werk als plaatbewerker voor auto`s dus ben ik op zoek gaan gegaan op het internet.
Zo heb ik het elleboog expertisecentrum gevonden en binnen een week kon ik terecht met mijn tenniselleboog. Ik kom zelf uit Brabant en voor mij was Amsterdam 1.5 uur heen en 1.5 uur terug rijden. Met 6 behandelingen was ik van mijn tenniselleboog af en kon ik weer aan het werk als plaatbewerker. Met 6 keer 3 uur reizen was ik vele malen sneller geholpen dan bij de vele sessies bij mij in de buurt. En het belangrijkste: ik kan weer pijnvrij mijn fysiek zware werkzaamheden uitvoeren zonder pijn.

Marja van der meer

Na 2 jaar pijn te hebben gehad in de elleboog en bij verschillende therapeuten en artsen te zijn geweest ben ik eindelijk van mijn tenniselleboog af.
Niets leek te werken en ik werd gek van de pijn. Ik durfde de arm bijna niet meer te gebruiken want alles wat ik deed was pijnlijk. Ik was ten einde raad totdat mijn huisarts mij doorstuurde naar de tenniselleboogspecialist van Amsterdam.

Gerard Leffelaar

Bedankt voor de hulp! Ik was bang dat ik moest stoppen met werken door de pijn in mijn arm.
Ik werk voor mezelf in de bouw en had een moeilijke tijd waardoor ik echt niet kon stoppen. Mijn arm werd 2 keer per week behandeld met tape, naaldjes, oefeningen en massages. Met 6 maanden was mijn golferselleboog weer helemaal weg, maar voor mij het belangrijkste; ik kon blijven werken.

Anja Louwman

Ik had last van de bovenkant van mijn onderarm. Er werd tegen mij gezegd door mijn vorige fysiotherapeut en huisarts dat ik last had van een tennisarm. De diagnose tenniselleboog bleek niet te kloppen. Na onderzoek van het elleboogcentrum was het vermoeden dat ik een scheurtje in mijn bot had. Mijn arm hoefde gelukkig niet gegipst maar wel 6 weken in een mitella. Na 6 weken de arm niet gebruiken was de pijn weg. De arm was een beetje stijf en zwak geworden. De therapeut heeft mijn arm weer bewegelijk gemaakt en ik kreeg oefeningen mee naar huis om de arm weer sterk te maken.

Eric Huigen

Ik kon mijn pijn moeilijk plaatsen. Door een goede vriend ben ik getipt om contact op te nemen met Elleboogklachten. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor. Ik hoorde niet direct wat ik graag wilde horen, namelijk dat ik binnen een maand van mijn klacht af zou zijn. Het traject zou langer gaan duren. Maar die transparantie en eerlijkheid werd erg gewaardeerd door mij. Elleboogklachten maakt het niet mooier dan dat het is en beloven geen gouden bergen. Na 1 maand begon de pijn al wel af te nemen. Ik ben nu 4 maanden verder en de pijn is zo goed als weg. Elleboogklachten verhelpt niet alleen de pijn, ze geven ook tips en informatie om ervoor te zorgen dat de pijn niet meer terugkomt. Wat een fijne club!

Loop je al een tijdje met een pijnlijke elleboog rond?

Neem dan contact met ons op. Samen kijken we welke behandeling het beste bij jou past.

×