Verwijspraktijk voor
elleboogklachten

U kunt uw patiënten naar Elleboog Expertise Centrum doorverwijzen voor behandelingen, consulten en second opinions

elleboogklachten

Alleen maar specialisten

Je wordt uitsluitend behandeld door een specialist

Garantie

Wij geven garantie op tennis/golfers elleboog behandelingen

Tenniselleboog traject

Normaal: 6 tot 18 maanden, bij ons slechts 1 tot 4 maanden

Hoog slagingspercentage

Slagingspercentage van 92%

Elleboog Expertise Centrum Amsterdam

Elleboog Expertise Centrum in Amsterdam is een kliniek die zich volledig heeft toegelegd op klachten van de elleboog.Wij doen 3500+ behandelingen per jaar aan de elleboog en zijn succesvol in het duurzaam verhelpen van ruim 20 typen klachten. 97% van de mensen is na onze behandelingen klachtenvrij.

Wat kunt u verwachten bij het doorverwijzen van uw patiënt?

Onze behandeltrajecten zijn effectief doordat wij beginnen met het stellen van een grondige diagnose. Onze jarenlange ervaring in het verhelpen van elleboog problematiek stelt ons in staat om een klacht goed te herkennen en de context waarin de klacht is ontstaan.

Heeft u vragen over een klacht of wilt u een patiënt doorverwijzen? Dan kunt u op de volgende manieren contact met ons opnemen:

1. Vraag over een klacht
Vul hiervoor onderstaand formulier in. U kunt ons ook direct bellen.

2. Patiënt direct doorverwijzen
Vul daarvoor onderstaand verwijsformulier in/U kunt uw verwijzing indienen via Zorgdomein. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Wij houden u op de hoogte over het contact met uw patiënt en het behandeltraject.

3. Second opinion
Merkt u dat een klacht niet verbeterd of dat een klacht lang aanhoudt? Vraag ons dan om een second opinion. Wij denken graag mee over een behandelplan op maat.

In alle gevallen staan wij graag met onze kennis voor u klaar!

Samenwerking en uitwisseling van ervaringen met medisch specialisten in Rotterdam

Ons team volgt voortdurend cursussen om ons nog verder te bekwamen. Naast het volgen van cursussen, lopen wij ook mee met elleboogspecialisten in het ziekenhuis. Dit doen wij om een duidelijk beeld te vormen over hoe het revalidatieproces start. We willen zo onze kennis verbreden en onszelf als fysiotherapeuten nog verder ontwikkelen.

We hebben een bezoek gebracht aan het Erasmus Medisch Centrum, hier werken enkele van de beste orthopeden van Nederland. Prof. dr. Denise Eygendaal is hier werkzaam als afdelingshoofd Orthopedie & Sportgeneeskunde. Zij wordt wereldwijd geroemd om haar kennis van de elleboog.

Prof. dr. Eygendaal heeft in dit ziekenhuis een ‘elleboogstraat’ voor patiënten ingericht. Verschillende specialisten, onder wie een orthopeed, traumachirurg, plastisch chirurg, neuroloog, revalidatiearts, gespecialiseerde verpleegkundige en een fysiotherapeut kijken naar de patiënt. Deze kan dan dezelfde dag met een behandelplan weer naar huis.

Patiënt doorverwijzen

  Gegevens verwijzende specialist
  Gegevens patiënt

  Patiënt door-verwijzen

   Gegevens verwijzende specialist
   Gegevens patiënt

   Loopt u al een tijdje met een pijnlijke elleboog rond?

   Neem dan contact met ons op. Samen kijken we welke behandeling het beste bij u past.

   ×